fxslider0fxslider000fxslider001fxslider002fxslider003fxslider004fxslider005fxslider006fxslider007

Galeria

Hopeinen Sivellin-galleriassa ammattitaitoiset taiteilijat Viktor Markelov ja Elena Kor maalaavat teille muotokuvan, maiseman, kukka-asetelman, lemmikkieläimen muotokuvan, kopion jne. Työ on nopeaa, laadukasta, ja hinta on edullinen. Taulu on hyva lahja ystaville ja sukulaisille. Taulu voi olla tehty eri tekniikkaa kayttäen: öljy, akvarelli, pastelli jne. Hinta alkaen 100 eur. Mestari voi tehdä seinämaalauksia teidän toimistoonne, kahvilanne jne., ja lisäksi tehda kauniin lasimaalauksen, joka tekee teidän ovestanne tai ikkunastanne taideteoksen. Lisäksi voitte tilata sisustuksen koristemaalaukset. Esim. "Saslikki" ravintolan seinissä on hienoja kullanvärisiä koristemaalauksia. Kahvilassa "Samovaari" Sofiankadulla seinät ja ikkunalaudat on maalattu niini-tekniikassa.

Tilaa tai kysy lisätietoja:
puh. 044 2660413
email: sv.galleria@gmail.com

Taiteilija Viktor Markelov


 

 
Taiteilija Elena Kor

 
NäyttelytTIEDOTE

Olen 45­ vuotias taidemaalari Helsingistä. Maalaan öljyväreillä. Olen koonnut tähän näyttelyyn sekalaista taidetta vuosilta 2013­2015, tässä niitä on nyt esillä joitakin täysin uusia ja joitakin jotka ovat olleet jo muualla. Erityisesti olen innostunut isojen enkelitaulujen maalaamisesta, joihin kiinnostus alkoi ikonimaalauskurssilta, jonka aloitin vuonna 2011 syksyllä. Ikonimaalaus ja enkelimaalauksien teko öljyväreillä ovat molemmat intohimoni. Teen toki muitakin, niin kuin tässä näyttelyssä huomaa. Naisfiguureja teen myös paljon ja uusi kiinnostukseni on kukka­ ja lehtitaulut. Yleensä minulla on teema näyttelyyn jossa samankaltaisia teoksia mutta tässä on vähän kaikkea samassa näyttelyssä, siitä näyttelyn nimi: Erilaista­ maalauksia.

– Sari Nieminen
sari.nieminen (at) iki.fi
www.sarinieminen.weebly.com

I am a 45 year old artist (painter) from Helsinki. I use oil colours. In this exhibition, I have different kinds of paintings from the years 2013­2015, and here are shown some recent ones and some that have been already shown in other exhibitions. I am very enthusiastic about painting big paintings of angels. I became fascinated by them in autumn 2011, when I participated on an icon painting course. My passions are both icon painting and painting angels with oil paints. I paint also other subjects, as you can see in this exhibition. I paint also figures of women and my new interest is in plants and leaves. Usually I have a subject in my exhibition, where there are similar paintings, but now I have a little of everything in the same exhibition. That is where the name comes from: Different­ Paintings.

Sari Nieminen

Hopeinen Sivellin taidekoulun oppilaiden näyttely 22-31.07.2015
 Taitelijalle on todella tärkeää laittaa omia tauluja näytölle yleisölle. Tämä auttaa taitelijaa näkemään omia töitä eri valoissa ja jutella muiden taitelijoiden kanssa. Tällaiset näyttelyt tuottavat suuria inspiraatioita, uusia ideoita ja hankkeita. Näyttelyn avajaisissa Hopeisen Siveltimen ja Haminan kansankoulun oppilaat tapasivat toisiaan 26. heinäkuuta Helsingissä, minne tulivat kaikenikäiset taitelijat, jotka asuvat kaukana toisistaan. Täällä olivat taitelijat Virojoelta, Haminasta, Pyhältöstä, sekä taitelijat Helsingistä. Avajaisissa tunnelma oli todella luova. Paljonko inspiraatiota ja tulta oli taitelijoiden silmissä. Jotkut ensimmäistä kertaa laittoivat taulunsa Hopeisen Siveltimen galleriaan, joka sijaitsee Runeberginkatu 17. Koulutus koulussa Hopeinen Sivellin on järjestetty kyky opiskelijoille nähdä todella erilaisten ja kiinnostavien taitelijoiden näyttelyt, hyväksyä heiltä kokemus luovaan työhön. Koulun johtajat Viktor Markelov ja Elena Kor eivät laita etusijalle pelkästään ammattilaista koulutusta, mutta myös koulutus rakkaudesta toisiaan, positiivista näkökulmaa elämään… Taitelijat esittivät noin 50 taulua. Todella paljon haluaisin huomata taitelijoiden töitä Miehikkälästä - Margarita Vaelma, Ari Suomalainen, Virojoelta - Maria Hämäläinen, ikonitaitelija ja taitelija Olga Melihova, Pyhältöstä - Timo Venäläinen, Tiia Kylmälä, Heli Rosendahl, Nadja Lukkina Haminasta. Taitelijalle on todella tärkeää hänen maalamansa kuva. On mielipiteitä, että jos kuva on hyvä, sitten maalausta oli. Tärkeää on tehdä kuva ja luonnos luonnollisesti. Tämän takia haluaisin huomioida taitelijan Maria Hämäläisen, yksi parhaista taitelijoista studiossa. Ja hänen maalaus on merkitty isolla taidolla. Häntä erottaa muista suorituskyky ja pysyvyys. On myös todella tärkeää kokeilla itseä erilaisissa tyyleissä ja tekniikoissa. Tämä auttaa vapaasti, taidokkaasti käyttää värejä ja tulevaisuudessa luovaan työhön. Koulussa Hopeinen Sivellin maalataan kuten pensseleillä, kuten taitelijoiden palettiveitsellä. Esimerkiksi Polina Naeva, joka maalasi pilvenpiirtäjiä ja rakennuksia palettiveitsellä. Hän laittoi värejä taidokkaasti, että jo yhdellä kosketuksella hän sai melkein kokonaisen kaupungin. Toivotamme menestystä taitelijoille ja odotamme heitä paljon kauniita tauluja. Hopeisen Siveltimen johtajat ja opettajat Viktor Markelov ja Elena Kor.

Kehystämö